Strandpaviljoen Zee van Tijd; 
Door de jaren heen
De locatie van strandpaviljoen Zee van Tijd is er één met een grote historie. Halverwege de vorige eeuw vestigde het eerste paviljoen zich op dit unieke stukje strand van de Noordzeekust. ‘Ship on the Beach’ groeide uit tot een paviljoen met nationale en internationale bekendheid, voordat Arie en Marijke Apeldoorn het ‘schip’ overnamen en hier hun eigen, prachtige paviljoen realiseerden.
In het seizoen 2010/2011 namen de huidige eigenaren, Marco Kuperus en Patricia Smit, het strandpaviljoen over van de familie Apeldoorn. Om de plek zich écht eigen te maken, kozen zij ervoor een volledig nieuw paviljoen op te bouwen. En een nieuw paviljoen, vraagt om een nieuwe naam. Zo werd strandpaviljoen Zee van Tijd geboren.

‌Voor de vaste gasten van ‘Schip op het Strand’ was het in het eerste jaar even wennen - een nieuw paviljoen, zonder de vertrouwde gastheer en gastvrouw. Het paviljoen werd weliswaar in een nieuw jasje gestoken, de vertrouwde gastvrijheid en herkenbare sfeer bleven. En zo werd ook Zee van Tijd de plek waar velen - vaste gasten en nieuwe bezoekers - tijdens vakanties, op warme zomerdagen en in de wintermaanden sfeervol van elkaar en het leven genoten. Totdat hier in augustus 2016 abrupt een einde aan kwam. Het paviljoen werd getroffen door brandstichting en ging in vlammen op.
‌In plaats van bij de pakken neer te zitten, stortten Marco en Patricia zich vol overgave in de nieuwbouw en wederopstanding van Zee van Tijd. Het resultaat? Een prachtig, stijlvol, nieuw strandpaviljoen, waar bezoekers het gehele jaar terecht kunnen voor een kop koffie, warme chocomel of een koel biertje. Maar, er is meer. Denk aan de uitgebreide lunch- en dinerkaart, afgestemd op elk seizoen. En zoekt u een unieke locatie voor een feestje? Zee van Tijd biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijk samenzijn.
Bekijk onze 
‌Facebook pagina :
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heeft u op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust.
Onze gegevens
Strandpaviljoen Zee van Tijd
‌+31 (0)223 - 641 474
info@zeevantijd.com

Bezoekadres: Zanddijk 30
1787 PP Julianadorp aan Zee
(Strandopgang Zandloper)
Openingstijden
Openingstijden vanaf 1 juni 2020 dagelijks vanaf 10 uur.