Het 'familiepaviljoen'
voor jong en oud!
Ons ‘familiepaviljoen’ is er voor jong en oud. Terwijl je geniet van een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of een verkoelend drankje, kijkt je uit over de Noordzee of en voel je het zand van het schone strand tussen je tenen. Het zandstrand, erkend met de Blauwe Vlag, wordt in het seizoen dagelijks schoongemaakt en in het hoogseizoen bewaakt door de reddingsbrigade. Zodat je met het hele gezin écht onbezorgd kunt genieten van je vakantie of dagje uit.
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heb je op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust. Onze veelzijdige, reguliere menukaart staat vol met heerlijke, verse gerechten, voor elke trek. Daarnaast verrassen we je regelmatig met 'specials'. Via onze website en Social Media pagina's (Facebook en Instagram), houden we je op de hoogte van de nieuwste gerechten en specials.

‌In het hoogseizoen verhuren wij ligbedden, parasols en ligstoelen deze zijn te huren via de Take Away. Hier kun je, tijdens het zonnebaden door, terecht voor koude en warme dranken, ijsjes en snacks. Het strand en het natuurgebied bieden het gehele jaar door volop ontspanning voor wandelaars en lenen zich uitstekend voor paardrijden of het halen van een frisse neus met de hond. Let op: tussen 1 mei en 1 oktober dien je je hond aan te lijnen tussen 09:00 en 19:00 uur. Ook vissen is toegestaan en je kunt verschillende watersporten beoefenen. Zoals kitesurfen! Kiten voor ons paviljoen en afsluiten met een lekker drankje, wat wil je nog meer?!

Gastvrij en ontspannen

Na al je dagelijkse inspanning, vind je bij ons ontspanning. Want naast de reguliere openingstijden stellen we het paviljoen graag beschikbaar voor het organiseren van een goed feestje. Ben je op zoek naar een romantische locatie voor een bruiloft, een avontuurlijk kinderfeestje of een uitdagende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst? We staan je graag bij in de organisatie van een onvergetelijk evenement. Informeer naar de mogelijkheden!
Bekijk ons op Social Media
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heeft u op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust.
Onze gegevens
Strandpaviljoen Zee van Tijd BV
‌+31 (0)223 - 641 474
info@zeevantijd.com
‌KVK; 71832300

Bezoekadres: Zanddijk 30
1787 PP Julianadorp aan Zee
(Strandopgang Zandloper, Paal 5)
Openingstijden

Alle dagen geopend vanaf 10:00 uur!
‌Maandag, dinsdag en woensdag geopend tot 17:00 uur. Donderdag t/m zondag ook geopend voor diner. ‌