Het ‘familiepaviljoen’ 
Voor jong en oud!
Ons ‘familiepaviljoen’ is er voor jong en oud. Terwijl u geniet van een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of een verkoelend drankje, kijkt u uit over de Noordzee of voelt u het zand van het schone strand tussen uw tenen. Het zandstrand, erkend met de Blauwe Vlag, wordt in het seizoen dagelijks schoongemaakt en in het hoogseizoen bewaakt door de reddingsbrigade. Zodat u met het hele gezin écht onbezorgd kunt genieten van uw vakantie of dagje uit. 
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heeft u op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust. Onze veelzijdige, reguliere menukaart staat vol met heerlijke, verse gerechten, voor elke trek. Daarnaast verrassen we u regelmatig met nieuwe weekaanbiedingen en een broodje van de week. Via onze website en Facebook-pagina houden we u op de hoogte van de nieuwste gerechten en aanbiedingen.

‌In het hoogseizoen verhuren wij ligbedden, parasols en ligstoelen en is het speciale uitgiftepunt geopend. Hier kunt u, tijdens het zonnebaden door, terecht voor koude en warme dranken, ijsjes en snacks. Het strand en het natuurgebied bieden het gehele jaar door volop ontspanning voor wandelaars en lenen zich uitstekend voor paardrijden of het halen van een frisse neus met de hond. Let op: op bepaalde tijden dient u uw hond aan te lijnen. Ook vissen is toegestaan en u kunt verschillende watersporten beoefenen.
Gastvrij en ontspannen
Na al deze inspanning, vindt u bij ons ontspanning. Want naast de dagelijkse openingstijden en gastvrijheid, stellen we het paviljoen graag beschikbaar voor het organiseren van een geslaagd feest. Bent u op zoek naar een romantische locatie voor een bruiloft, een avontuurlijk kinderfeestje of een uitdagende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst? We staan u graag bij in de organisatie van een onvergetelijk evenement. Informeer naar de mogelijkheden!
Bekijk onze 
‌Facebook pagina :
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heeft u op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust.
Onze gegevens
Strandpaviljoen Zee van Tijd
‌+31 (0)223 - 641 474
info@zeevantijd.com

Bezoekadres: Zanddijk 30
1787 PP Julianadorp aan Zee
(Strandopgang Zandloper)
Openingstijden
Openingstijden vanaf 1 juni 2020 dagelijks vanaf 10 uur.