Zomertijd 
bij Zee van Tijd
Thema avonden
‌29 oktober Mosselavond voor het goede doel (mogelijk gemaakt door de ronde tafel 16 Den Helder)
Kaarten voor deze gezellige avond zijn binnenkort beschikbaar via deze website, houd de website en Instagram dus goed in de gaten!‌

‌Voor meer informatie kun je bellen naar 0223-641474 of volg ons op Facebook en Instagram!
Route en bereikbaarheid
Julianadorp aan Zee
Strandpaviljoen Zee van Tijd is te bereiken via het strand van Julianadorp aan Zee en Strandslag De Zandloper. Dit voetpad voert je door de duinen naar ons paviljoen. In het beschermde natuurgebied is geen tot weinig verlichting. We raden je aan een lampje mee te nemen, zodat je in het donker veilig de weg van en naar het paviljoen vindt. Aan de voet van het duin is voldoende parkeergelegenheid.
Werken bij 
‌Zee van Tijd
Van bediening tot keuken
Strandpaviljoen Zee van Tijd beschikt over een vast team met betrokken en gastvrije medewerkers. Van bediening tot keuken doen wij er alles aan om jouw bezoek aan het paviljoen zo prettig mogelijk te maken. Vanaf januari gaan we op zoek naar uitbreiding van ons team voor het naderende zomerseizoen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en hou je van het strandleven? Informeer dan naar de mogelijkheden of stuur je gegevens naar Zee van Tijd, t.a.v. Lisa, op; info@zeevantijd.com. Samen maken we er een stralende zomer van!

‌Kijk voor onze actuele vacatures in onze stories van Instagram; Strandpaviljoenzvt
Strandcabines
niet steeds met je strandspulletjes sjouwen? Wij hebben strandcabines te huur
Strandpaviljoen Zee van Tijd heeft naast haar paviljoen 35 strandcabines staan die te huur zijn. Dus kom je op vakantie of woon je in de buurt en wil je niet je hele vakantie steeds opnieuw sjouwen met je spullen? Huur dan een strandcabine voor € 20,- per dag. Standaard staat er in een strandcabine al een parasol, 2 stoelen, en een windscherm.

‌Beschikbaarheid opvragen en reserveren kun je gemakkelijk doen door een e-mail te sturen naar info@zeevantijd.com of te bellen met de receptionistes van
‌camping 't Noorder Sandt 0223 641266. 
Openingstijden
Alle dagen geopend
Geopend vanaf 10:00 uur.

‌Reserveren voor binnen is gewenst, dit kun je op deze website doen.
‌Een tafeltje op het terras kun je niet reserveren. 
Bekijk ons op Social Media
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heeft u op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust.
Onze gegevens
Strandpaviljoen Zee van Tijd
‌+31 (0)223 - 641 474
info@zeevantijd.com
‌KVK; 71832300

Bezoekadres: Zanddijk 30
1787 PP Julianadorp aan Zee
(Strandopgang Zandloper, Paal 5)
Openingstijden

Alle dagen geopend vanaf 10:00 uur!