Wintertijd
in Zee van Tijd
Ook in de wintermaanden bent u van harte welkom in ons paviljoen. Na een frisse strandwandeling of het ervaren van de prachtige, winterse zee en natuur, komt u onder het genot van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een lekker tussendoortje weer helemaal op temperatuur in ons knus ingerichte paviljoen. In de winterperiode is Zee van Tijd wekelijks op donderdag, vrijdag en in het weekend geopend. Tijdens vakanties openen wij dagelijks onze deuren.
THEMA AVONDEN
Winter 2019-2020
Voor meer informatie kunt u bellen naar 0223-641474 of volg ons op facebook en Istagram!
 OPENINGSTIJDEN
Vanaf 1 november
‌O‌peningstijden van 4 november 2019 ‌tot 8 maart 2020

Maandag, dinsdag en woensdag: gesloten. ‌Donderdag en vrijdag: vanaf 11 uur. ‌Zaterdag en zondag: vanaf 10 uur 

De kerstvakantie alle dagen open vanaf 10 uur.

Vanaf 9 maart 2020 zijn we weer dagelijks geopend vanaf 10 uur.
Route en 
‌bereikbaarheid
Julianadorp aan Zee
Strandpaviljoen Zee van Tijd is te bereiken via het strand van Julianadorp aan Zee en Strandslag De Zandloper. Dit voetpad voert u door de duinen naar ons paviljoen. In het beschermde natuurgebied is geen tot weinig verlichting. We raden u aan een zaklamp mee te nemen, zodat u in het donker veilig de weg van en naar het paviljoen vindt. Aan de voet van het duin is voldoende parkeergelegenheid.
Werken bij 
‌Zee van Tijd
Van bediening tot keuken
Strandpaviljoen Zee van Tijd beschikt over een vast team met betrokken en gastvrije medewerkers. Van bediening tot keuken doen wij er alles aan om uw bezoek aan het paviljoen zo prettig mogelijk te maken. Vanaf januari gaan we op zoek naar uitbreiding van ons team voor het naderende zomerseizoen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en hou je van het strandleven? Informeer dan naar de mogelijkheden of stuur je gegevens naar Zee van Tijd op via info@zeevantijd.com. Samen maken we er een stralende zomer van!
Bekijk onze 
‌Facebook pagina :
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heeft u op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust.
Onze gegevens
Strandpaviljoen Zee van Tijd
‌+31 (0)223 - 641 474
info@zeevantijd.com

Bezoekadres: Zanddijk 30
1787 PP Julianadorp aan Zee
(Strandopgang Zandloper)
Openingstijden
Openingstijden vanaf 1 juni 2020 dagelijks vanaf 10 uur.