Wintertijd
in Zee van Tijd
Ook in de wintermaanden bent u van harte welkom in ons paviljoen. Na een frisse strandwandeling of het ervaren van de prachtige, winterse zee en natuur, komt u onder het genot van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een lekker tussendoortje weer helemaal op temperatuur in ons knus ingerichte paviljoen. In de winterperiode is Zee van Tijd wekelijks op donderdag, vrijdag en in het weekend geopend. Tijdens vakanties openen wij dagelijks onze deuren.
Sfeervolle en muzikale 
‌wintermiddagen
8 & 29 december
Om de winterse dagen aan het strand nog specialer te maken, organiseren wij in de wintermaanden verschillende muzikale wintermiddagen. Zangeres en pianiste Timna Raven verzorgt op 8 december en 29 december livemuziek, terwijl u geniet van de speciaal voor deze dagen samengestelde arrangementen. Wilt u meer weten over de smakelijke gerechten, unieke daghap en deze sfeervolle wintermiddagen? Informeer in ons paviljoen naar de muziekarrangementen. Aanvang is op beide middagen om 16.00 uur.
Oudejaarsavond 
‌in Zee van Tijd
31 december
Uiteraard staat ook dit jaar de traditionele Silvester Party weer op het programma. Op Oudejaarsdag serveren wij van 22.00 tot 02.00 uur een feestelijk menu en proosten we om klokslag twaalf uur op het nieuwe jaar. Voor deze gezellige avond in een bijzondere omgeving kunt u all-inclusive-kaarten aanschaffen. Deze zijn verkrijgbaar in ons paviljoen. Neem voor meer informatie of voor het kopen van kaarten contact met ons op. We hopen u tijdens de jaarwisseling te ontvangen in ons sfeervolle paviljoen!
Route en 
‌bereikbaarheid
Julianadorp aan Zee
Strandpaviljoen Zee van Tijd is te bereiken via het strand van Julianadorp aan Zee en Strandslag De Zandloper. Dit voetpad voert u door de duinen naar ons paviljoen. In het beschermde natuurgebied is geen tot weinig verlichting. We raden u aan een zaklamp mee te nemen, zodat u in het donker veilig de weg van en naar het paviljoen vindt. Aan de voet van het duin is voldoende parkeergelegenheid.
Werken bij 
‌Zee van Tijd
Van bediening tot keuken
Strandpaviljoen Zee van Tijd beschikt over een vast team met betrokken en gastvrije medewerkers. Van bediening tot keuken doen wij er alles aan om uw bezoek aan het paviljoen zo prettig mogelijk te maken. Vanaf januari gaan we op zoek naar uitbreiding van ons team voor het naderende zomerseizoen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en hou je van het strandleven? Informeer dan naar de mogelijkheden of stuur je gegevens naar Zee van Tijd op via info@zeevantijd.com. Samen maken we er een stralende zomer van!
openingstijden
Vanaf 1 november
Donderdag: vanaf 10.00 uur
Vrijdag: vanaf 10.00 uur
Zaterdag: vanaf 10.00 uur
Zondag: vanaf 10.00 uur

In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakanties zijn wij dagelijks vanaf 10.00 uur geopend! Vanaf maart gelden onze vertrouwde openingstijden.
Bekijk onze 
‌Facebook pagina :
Vanaf het terras en vanuit het paviljoen heeft u op zomeravonden een weids uitzicht op de mooiste en meest romantische zonsondergang langs de Noordzeekust.
Onze gegevens
Strandpaviljoen Zee van Tijd
‌+31 (0)223 - 641 474
info@zeevantijd.com

Bezoekadres: Zanddijk 30
1787 PP Julianadorp aan Zee
(Strandopgang Zandloper)
Openingstijden
Alle dagen geopend vanaf 10.00 uur

‌In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakanties zijn wij dagelijks vanaf 10.00 uur geopend! Vanaf maart gelden onze vertrouwde openingstijden.